Waarom verkies picosecondelaser om tatoegeringen te verwijderen?

October 29, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom verkies picosecondelaser om tatoegeringen te verwijderen?

Werkelijk werkt het?

De machine van de de tatoegeringsverwijdering van de picosecondelaser gebruikt ultra-short impulsen (één biljoenste van een seconde in lengte) om de melanine met een grote druk te raken, verbrijzelt de melanine in uiterst klein stof zoals deeltjes. Dan geabsorbeerd en geëlimineerd door lichaam. Het is een snelle en gemakkelijke niet chirurgische, niet-invasieve laserhuid treamtent voor het lichaam.

Kwetst de tatoegeringsverwijdering?

Ja, is er wat bijbehorende pijn wanneer de laser contact met de huid opneemt, hoewel onze machine van de de tatoegeringsverwijdering van de picosecondelaser dan traditionele tatoegeringsverwijdering minder pijnlijk is.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom verkies picosecondelaser om tatoegeringen te verwijderen?  0

Hoe lang het zal duren?

Afhankelijk van het de kleur, het type, de diepte, de grootte van de tatoegering, en systeem van de laserverwijdering, kan het binnen verdwijnen zo weinig zoals vijf behandelingen. Onze machine van de de tatoegeringsverwijdering van de picosecondelaser vereist minder behandelingen dat traditionele tatoegeringsverwijdering en is efficiënter bij het elimineren van koppige inktgebieden.

Zult u littekens verlaten?

Gewoonlijk kan één derde aan helft van de laserenergie het effect bereiken. De huid zal minder waarschijnlijk littekens door lagere energiestimulatie produceren.

 

 

Hoe is de picosecondelaser verschillend dan andere de lasersystemen van de tatoegeringsverwijdering?

de de tatoegeringsverwijdering van de picosecondelaser de technologie gebruikt van de picoseconde (biljoenste van een seconde) laser die 100 keer sneller dan nanosecondetechnologie is. Dientengevolge, verdeelt het systeem van de picosecondelaser sneller tatoegeringen dan traditionele lasers en niet chirurgisch, niet-invasief. Bovendien is de picosecondelaser efficiënter op koppige inktkleuren (blauw en greens) en kan goedaardige pigmentletsels zoals bruine vlekken behandelen.

Is het minder pijnlijk dan traditionele tatoegeringsverwijdering?

Terwijl er wat pijn verbonden aan de procedure is, is de picosecondelaser minder pijnlijk en vereist minder bezoeken dan traditionele laserverwijdering. Als het minimaliseren is de pijn belangrijk voor u, is dit de manier te gaan.