Wat is Cryolipolysis?

October 29, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Wat is Cryolipolysis?

Zoals we allen weten, is de zwaarlijvigheid de tweede schadelijke ziekte aan volksgezondheid slechts aan AIDS, hoge bloeddruk, diabetes en kanker. De laatste jaren, heeft de wens van vrouwen voor een mooie lichaamsvorm het gebied van uiterst populair gewichtsverlies en lichaam vormen gemaakt.

De algemene manier om gewicht te verliezen kan de vette cellen zoveel mogelijk slechts krimpen. De cellen zelf bestaan nog, maar het aantal cellen kan niet worden verminderd. Daarom is de kans op succes in gewichtsverlies klein, en het is gemakkelijk terug te kaatsen. De vorming van vette cellen en zwaarlijvigheid is nauw verwant volgens de gewichtsnorm van volwassenen. Er zijn ongeveer 250-300 vette cellen in menselijke vette cellen, die algemeen in de onderhuidse en diepgewortelde weefsels worden verspreid. Het aantal vette cellen in het menselijke lichaam wordt bevestigd na puberteit, en de vette cellen zullen die zwaarlijvigheid veroorzaken niet stijgen of zullen verminderen zodra zij worden gevormd. De menselijk lichaamszwaarlijvigheid wordt veroorzaakt door bovenmatige van vette cellen aantal of te zwellen.

 

Inleiding van cryolipolysis

Cryolipolysis keurt een niet-invasieve behandelingsmethode goed, die nauwkeurig het „bevriezende effect“ aan de plaats van de lichaamsvetaccumulatie overbrengt, en elimineert specifiek koppige vette cellen. Volgens de onderzoekregistratie van het Algemene Ziekenhuis van Massachusetts in Boston en het Ministerie van de Dermatologie, Harvard Medical School, zijn de vette cellen vatbaarder voor het bevriezen dan andere omringende weefsels. De vette cellen zullen hard maken en zullen bij 4°C ontbinden, terwijl de vette cellen nabijgelegen zijn. De andere cellen in het lichaam zullen bij nul sterven, zodat kunnen de vette cellen veilig worden geëlimineerd zonder de huid en de weefsels te beschadigen die de vette cellen omringen.

Aangezien cryolipolysis het ontwikkelde appling koelen aan weefsel was, werd goedgekeurd als meest efficiënte manier aan vette vermindering. Dit revolutionaire nieuwe idee van het oplossen van vet, dat als belangrijke technologievooruitgang in vette vermindering wordt goedgekeurd aangezien het in gebruik wordt gezet.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is Cryolipolysis?  1

Wat is het voordeel van cryolipolysis?
1, krachtiger dan Liposuction.
Liposuction is pijnlijke operatie die een lange en ongemakkelijke terugwinningstijd impliceert.
Het vette Bevriezen vermindert vet zonder enige chirurgie en stelt niet met enige onderbreking voor.

2, Niet-invasieve en geen bijwerkingen.
Het impliceert chirurgie, injecties of geen pijnstillers.

3, Geen onderbreking en pijnloos.
Er is geen onderbreking en kan binnen een uur worden gedaan.
De behandeling is pijnloos en beïnvloedt uw activiteiten niet vóór of na de behandeling.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is Cryolipolysis?  2

cryolipolysis

 

Is het resultaat goed?

Met het nauwkeurige koelen, kan de cryolipolysisprocedure ongewenst buikvet, liefdehandvatten (flanken), en achtervet verminderen. De vette laag zal door 20 tot 40 percenten worden verminderd, kunnen de extra cryolipolysisprocedures na één maand worden uitgevoerd, resulterend in nog eens 20 percentenvermindering. De resultaten zijn permanent aangezien het lichaam geen nieuwe vette cellen kan creëren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat is Cryolipolysis?  3

cryolipolysis