Het haar reomval machine van de diodelaser

March 8, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Het haar reomval machine van de diodelaser

Alvorens de verwijdering van de haarlaser te overwegen, is het belangrijk om te weten dat u zich van het scheren gedurende enkele weken vóór uw benoeming moet onthouden. Terwijl het niet noodzakelijk is om uw haar te kweken long before het ondergaan van een behandeling, is verwijderen van haar uit het doelgebied efficiënter als de laser actief het groeien follikels richt. Als u zich niet van het scheren voor dit keer kunt onthouden, kunt u nog tijdens deze periode scheren. Dit is omdat het scheren de laser toestaat om de haarbundels te richten.

De de verwijderingswerken van de haarlaser best op haren in de groei faseren, omdat zij meer pigment hebben dat ontvankelijker is aan laserenergie. Ongeveer vijfenzeventig percent van haar is in de de groeifase. Aangezien dit het geval is, worden verscheidene behandelingen vereist om al haar op het behandelde gebied te elimineren. De verdere zittingen richten haren die hun het rusten en overgangsfasen hebben bereikt. Gewoonlijk, worden vier tot zes behandelingen vereist voor succesvolle resultaten.

Vóór de behandeling, zal uw arts lasergel of een handbediend instrument op uw huid toepassen. De dit het koelen apparatenhulp vermindert het risico van bijwerkingen tijdens de procedure. Een high-heat laserstraal zal door uw huid aan de haarfollikelen overgaan. De intense hitte van de laser zal de follikels beschadigen en zal de groei van nieuw haar remmen. Terwijl u wat pijn kunt ervaren, zult u slechts een milde speldeprik of een koude sensatie voelen.

Afhankelijk van uw huidtype, kunt u verscheidene zittingen voor de verwijdering van de haarlaser efficiënt nodig hebben om te zijn. Één enkele behandeling kan niet zijn genoeg voor uw probleem; het kan tot zes zittingen voor volledige verwijdering van ongewenst haar nemen. U kunt een permanent resultaat na drie tot zeven behandelingen verwachten. Ondanks de hoge kosten, is de verwijdering van het laserhaar een procedure met lage risico's. U kunt het thuis zelfs doen zelf als u een betrouwbare technicus hebt.

 

Diode Laser Hair Removal

Het Haarverwijdering van de diodelaser

 

De verwijdering van het laserhaar werkt het best aan haar dat in de de groeifase is. Tijdens dit stadium, zijn de haarfollikelen kwetsbaarder aan de energie van de laser. Vandaar dat ongeveer is 75% van al haar op elk moment in de de groeifase. Tijdens het proces, zullen de haarfollikelen een regeneratieproces ondergaan. Dit proces zal het haar om veroorzaken terug te groeien, en de resultaten van uw behandelingen zullen permanent zijn.

om de meest efficiënte de verwijderingsbehandeling van de haarlaser te hebben moet het haar genoeg donker zijn om door de laser worden getrokken. Er zijn vele voorzorgsmaatregelen die before and after het ondergaan van de verwijderingsbehandeling van de haarlaser zouden moeten worden genomen. Vermijd zonnebanken minstens twee weken vóór de behandeling. Nemend medicijnen voor koortsblaasjes wordt vier tot tien dagen vóór de behandeling ook geadviseerd. Als u een geschiedenis van huidproblemen hebt, raadpleeg een dermatoloog om de risico's en de voordelen van de verwijdering van het laserhaar te bespreken.

Na de eerste behandeling, zal de cyclus van de haargroei vertragen. Dit zal de hoeveelheid haargroei verminderen, maar het zal niet permanent zijn. Het zal lichter dan voordien zijn. Bovendien zou u niet minstens vier tot zes weken vóór de behandeling moeten of in de was zetten of scheren. Langer groeit het haar, beter. Als u na uw aanvankelijke behandeling blijft scheren of in de was zetten, zou u vier tot zes weken vóór uw volgende zitting moeten wachten.

Omdat de verwijdering van het laserhaar het haarfollikel vernietigt, kan de cyclus van de haargroei onvoorspelbaar zijn. Voor de meeste mensen, is het belangrijk om vooruit te plannen. Dit is omdat de cyclus van de haargroei kort of lang kan zijn. Bovendien zal de lengte van haar variëren. Tijdens de behandeling, zal de arts het materiaal van de laser aan uw huidtype en haarkleur aanpassen. Voor de beste resultaten, wordt de laser geadviseerd voor patiënten die heel wat ongewenst haar hebben.

Na een de verwijderingsbehandeling van de haarlaser, zal het gebied voor verscheidene weken vlot worden verlaten. Dit is omdat de behandeling het haarfollikel in het gebied vernietigt. De procedure is cumulatief, zodat zou u wat hernieuwde groei na een paar weken moeten verwachten. Nochtans, zult u opmerken dat de nieuwe haren niet merkbaar zullen zijn. Het zal fijner en minder merkbaar zijn en kan jarenlang vlot blijven. Dit is een uitstekende keus voor mensen die van zich het ongerust maken over hun verschijning vermoeid zijn.