Geschiedenis van het witten in het Westen

October 29, 2021

Geschiedenis van het witten in het Westen

Wittend obsessie, niet alleen ons, maar ook de schoonheden van de laatste eeuw, meer obsessief en gek. In de Middeleeuwen, hielden de Westelijke aristocraten van eerlijke huid.

Het oude Spaanse koningshuis geloofde dat het blauwe bloed op hun organismen stroomde, en zij toonden mensen vaak de blauwe aders duidelijk zichtbaar op hun sneeuwwitte voorarmen. Zij riepen zich nobles met blauw bloed. om de zuiverheid van hun bloed te tonen, dragen zij ingewikkelde kleren om de zon te vermijden en transparante en witte huid te achtervolgen, zodat de blauw bloedschepen duidelijker zijn.

Er is ook een representatief cijfer in Europese het witten cultuur Koningin Elizabeth I van Engeland. Telkens als zij openbare ruimten bijwoonde, paste zij een laag van wit die poeder toe van een mengsel van lood en azijn op haar gezicht wordt gemaakt blik „wit als Witboek te maken.“

Rijk en krachtig dreef de populariteit, en iedereen volgde kostuum. Naast loodpoeder, hebben de mensen ook het witten van codes van kwik en arsenicum ontdekt. Het principe van kwikbreking maakt vlot en gevoelig de huid kijken, tonend een zilveren glans. In de Europese markt in de 19de eeuw, werden de arsenicumzeep en de mondelinge arsenicumtabletten verkocht.

Deze methodes kunnen niet hun obsessie tevredenstellen met het witten. In Victoriaans Engeland, waren de bleekheid en de transparantie de meest ideale schoonheid. De ziekelijke witte verschijning van tuberculosepatiënten is een gezocht wittend malplaatje geworden. Zelfs alvorens het banket bij te wonen, vroegen de edele vrouwen de arts om een bloedzuiger achter elk oor te zetten om een deel van het bloed van het gezicht weg te zuigen. Het doel was het gezichtswit zonder bloed te maken

Hun paranoïde achtervolging van billijkheid is niet alleen esthetica, maar een blinde verering van eerbare statussymbolen en macht, ten koste van gezondheid, enkel om een valse schitterende verschijning te hebben.

Hoe te wetenschappelijk te witten?

Het wit is zeer belangrijk. De transparantie, de tederheid, en het bevochtigen zijn ook één van de basiskleuren van rijk wit, om een soort binnenvitaliteit uit te stralen. De vitaliteit, de watergeest, de gezondheid en de billijkheid zijn nooit onverenigbaar met vissen en van de beer poten. Het besteedt ook aandacht aan ideeën en methodes. Het moet met meerdere kanalen zijn, moet de oppervlakte worden gehandhaafd, en de voering moet zorgvuldig worden gehandhaafd. Witten het met meerdere kanalen, natuurlijk, moet multidimensionele precisiestakingen van de epidermis, dermis, en de diepe onderhuidse lagen bereiken, dan kan worden gebruikt om melanine te bestrijden.

Wij allen weten dat de diepe huidtoon hoofdzakelijk door de melanine in dermis wordt veroorzaakt, en de bruine die melanine door het wordt veroorzaakt zal melanine van de epidermis aan de diepe basis verdelen.

De melanine van de epidermis baseert zich hoofdzakelijk op IPL OPTEERT. De rol van IPL OPTEERT uiterst wordt gericht, nauwkeurig het verpletteren melanine, en tegelijkertijd bevorderend de regeneratie van collageen en elastische vezels, zuiverend het de smetpigment van de huid, en het bereiken van een gevoelige huid.

Het witten van mesoderm baseert zich hoofdzakelijk op de het witten water-lichte acupunctuur. Het gebruikt een combinatie van basiswater en licht + VC, die de capaciteit van de huid kan versterken om zich tegen ultraviolette stralen te verzetten, de productie van melanine te remmen, en de melanine te helpen verpletterd door IPL OPTEREN om zo spoedig mogelijk worden gemetaboliseerd.

Met het vroege stadium IPL OPTEER en wittend water-richt en inleiding, opvolgende zullen het witten en de textuur de Koning Filorga verhogen die zich op de perfecte aanvulling baseert. Filorga bevordert de regeneratie van huidcellen en versnelt het metabolisme van de nieuwe stad. Nadat het de dikte en de dichtheid van dermis verhoogt, zal de celregeling vaster en elastischer zijn, zal de huid meer vlot zijn, en de algemene huid zal volledig voelen.

Grafiek van de hoge frequentie de ultrasone inspectie

Na superphotonbehandeling na Filorga-injectiebehandeling

Dikte van dermis +20% (p=0.000023) Dikte van dermis +24% (p=0.000011)

De veelvoudige versterkingen van de epidermis aan mesoderm kunnen witten het met meerdere kanalen echt bereiken die de textuur en de glans van de huid verbetert. De echte rijke bleekheid is de mollige en mollige huidtextuur, de elastische glans, of doorzichtig van de binnenkant aan de buitenkant.